Om Brejning Tømrer og Snedkerforretning ApS

Tømrer til både det simple og det avancerede

Mangler du en solid og pålidelig tømrer? Så tag fat i os. For hos Brejning Tømrer og Snedkerforretning ApS går vi altid efter at levere høj kvalitet og overholde faste aftaler. 

Som mindre, lokal tømrervirksomhed i Brejning / Børkop er det vigtigt for os at skabe gode resultater og levere god service hver gang. Det gør vi ved at lytte grundigt til dine ønsker og behov, og herefter rådgive dig om de mulige løsninger og priser.

Lad din tømrer skabe nye rammer

Skal dit hjem have nye rammer? Her står din lokale tømrer klar med rådgivning, projektering og kvalitetsbevidste håndværkere, der giver din bolig et unikt præg.

​Uanset om du vil have et nyt køkken, en ny terrasse, en tilbygning, eller det mere er reparationer og vedligeholdelse, der er brug for, så er vi parate til at løse opgaven.

Hos Brejning Tømrer og Snedkerforretning ApS sætter vi den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater.
​Det gælder både, når vi lægger gulve, og når vi beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Du kan også bruge din tømrer til at opsætte trapper, sætte døre og vinduer i stand eller større projekter som tagkonstruktioner med spær, kviste og vindskeder eller udskiftning af vinduer i huset.

Christoffer Wulff
Indehaver
Luk menu