Nyt tag fra din professionelle tagdækkert

Trænger taget til at blive udskiftet med et nyt tag?

​Hvis taget trænger til at blive udskiftet, er vi altid klar. Brejning Tømrer- og Snedkerforretning er et kvalitetsbevidst tagdækkerfirma, og vi kan tilbyde dig professionel tagdækning og lægning af nyt tag, uanset om du er privat, virksomhed eller offentlig institution.

​”Et tag skal kunne holde til vejrets luner i mange år frem. Derfor bygger vi udelukkende med de bedste materialer. Resten af kvaliteten står vi selv for.”

​Vores mangeårige erfaring inden for branchen gør os til specialister og er din sikkerhed for førsteklasses lægning af nyt tag.

Brug en grundig tagdækker til dit tagarbejde

Et nyt tag skal ikke byde på ubehagelige overraskelser og utætheder. Du behøver dog ikke frygte andenhånds arbejde hos os. Vi sætter din kundetilfredshed i højsædet, har fokus på dine ønsker, og vi sørger for at levere professionel tagdækning, som lever op til dine krav og forventninger.

Du vil opleve, at vi i sætter en ære i vores arbejde og hellere bliver en time ekstra for at levere et perfekt stykke arbejde. Ellers ville vi ikke kunne sikre vores kunder kvalitetshåndværk hver gang.​

Et godt nyt tag starter med et godt fundament

Vi mener, at et sundt samarbejde med vores kunder skaber de bedste resultater. Derfor er vi altid i løbende dialog både før, under og efter arbejdet med et nyt tag. Vi er meget fleksible i forhold til dine ønsker og behov, og sørger altid for, at du er informeret om alle forhold, der vedrører projektet.

Har du idéer, lytter vi og rådgiver om projektet, så du får det bedst mulige resultat. Som eksperter kender vi til de bedste løsninger, og sammen med dig finder vi frem til den rette og mest rentable løsning.

​Du kan derfor trygt læne dig tilbage, overlade tagdækningen til os og glæde dig til et flot, nyt tag som slutresultat.

Vi lægger nyt tag i området omkring Vejle, Fredericia og Kolding. Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag.

​Ring til os på 75 86 93 59 eller på 26 83 93 59, eller skriv til os på: brejningtoemrer@gmail.com.

Ønsker du et tilbud på en opgave, er du velkommen til at udfylde formularen. Vi vender derefter tilbage med et uforpligtende tilbud.​

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Luk menu